?‍♂?‍♂ERSAĞ MACA ( LEPiDYUM )?‍♀?‍♀

✳✳ Faydaları ve Kullanım Alanları:

Bu kökler demir, potasyum, kalsiyum, iyot, magnezyum, lifler, proteinler ve doğal şekere sahiptirler. Ayrıca B1, B12 gibi vitaminler ve yağ asitleri içerir. Tüm bu besin ögeleri sinir sisteminin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için sinirleri besler ve sakinleştirir. Sindirim sistemini uyarır ve iştahı arttırır. Maca kökünde bulunan demir oksijen taşınmasını teşvik eder ve vücudu taze ve enerjik tutar.

? Hormonları dengeleme özelliğine sahiptir. Özellikle MENAPOZ döneminde ki hormonal dalgalanmaya karşı etkilidir. Maca beyin ve hipofiz bezi arasında ki bağlantıyı güçlendirir.

? MENAPOZ döneminde yaşanan ADET DÜZENSİZLİKLERİ, RUH HALİ DEĞİŞİKLİKLERİ, SICAK BASMALARI, UYKU BOZUKLUKLARI, VAJİNAL KURULUK, VE DEPRESYON gibi problemlere karşı faydalıdır.

? LİBİDOyu yükseltir. CİNSEL SOĞUKLUĞA karşı etkilidir.

? SPERM SAYISINI ARTTIRIR. SPERM KALİTESİNİ YÜKSELTİR. Maca TESTESTERON ve PROGESTERON gibi erkek cinsiyet hormonlarının seviyesini arttırır. Hormonal dengesizlikleri önler. ERKEK KISIRLIĞI TEDAVİSİNDE etkilidir.

? Kan akışını arttırarak erkeklerde görülen İKTİDARSIZLIK sorununa çaredir.

? İçeriğinde ki vitamin ve mineraller sayesinde sinir sistemi üzerinde etkilidir.

? KADINLARDA ADET DÜZENSİZLİĞİNE sebep olan hormon bozukluğunu ortadan kaldırır.

? Depresyona ve strese karşı etkilidir.

?Adet döneminde yaşanan KRAMPLAR, KARIN AĞRISI, BEL AĞRISINA karşı faydalıdır.

? Bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudun direncini arttırır.

? Yaşlanma karşıtı, GENÇLİK İKSİRİ olarak anılır. Cildi canlandırır. Yeni hücre üretimini destekler. Kendinizi dinç ve enerjik hissetmenizi sağlar.

? Spor yapan ve kas geliştirmek isteyenlere tavsiye edilir.

? Konsantrasyon bozukluğuna karşı faydalıdır.

? Bağırsak tembelliğine iyi gelir.

? Saç dökülmesini engeller.

✅✅ EK BİLGİLER

?‍♀BAYANLAR İÇİN FAYDALARI:
?Adet Problemlerini Tedavi Eder:
Adet dönemleri kadınlar için bir çok rahatsızlığa neden olabilir. Kramplar şiddetli sırt ve karın ağrılarına neden olabilir. Bazı kadınlar adet döngülerinde düzensizlikler yaşayabilirler. Bazı kadınlarsa PMS (Premenstrüel Sendrom) denilen psikolojik değişiklikler, yorgunluk, azalmış cinsel istek, baş ağrısı, kas ve eklem ağrıları gibi belirtilerin olduğu dönemler geçirebilirler. Maça kökünden yapılan takviyeler beyin ve hipofiz bezi arasındaki bağlantıyı güçlendirir ve hormonal düzensizliği giderir.

?Menopoz Sorunlarını Giderir:
Menopoz kadınlardaki adet dönemlerinin bitmesidir ve beraberinde bazı sorunları getirir. Adet düzensizlikleri, ruh hali değişiklikleri, sıcak basmaları, uyku bozuklukları, vajinal kuruluk menopozun belirtilerinden bazılarıdır. Bu semptomların çoğu, kendi doğal formunda maca kökü ya da maca kökü takviyesi ile bir ölçüde azaltılabilir. Bu kökün menopoz öncesi, menopozal ve menopoz sonrası semptomları hafifletmek için yardımcı olduğu gözlenmiştir.

?Kısırlığı Tedavi Eder:
Adet döngüsündeki düzensizlikler kadınlarda kısırlığa neden olabilir; ya da sağlıklı bir gebeliğin sürdürülmesini engelleyebilir. Bu düzensizlikleri gidermek ve hormonal dengeyi sağlamak için vücuda dışarıdan yapay hormonların verildiği tıbbi tedaviler tavsiye edilmektedir. Bu tedavi, hormon replasman tedavisi (HRT) olarak da bilinir. Bu hormonlar vücudun doğal ritmini değiştirerek adet döngüsünü düzenler. Dışarıdan hormon alınması yerine maca takviyeleri vücutta hormon üreten bezleri destekler ve hormon dengesinin geri kazanılmasına yardımcı olur.

?‍♂ERKEKLER İÇİN FAYDALARI
?Maca takviyelerinin kullanımının erkeklerde kısırlık sorunlarını çözdüğü kanıtlamıştır.
?Doğrudan sperm sayısını etkiler ve aynı zamanda semen hacmini arttırır.
?Maca kökü kan akışını arttırarak iktidarsızlık ve erektil disfonksiyon sorunlarının tedavisinde yardımcı olur.
?Maca takviyelerinin tüketimi testosteron ve progesteron gibi erkek cinsiyet hormonlarının seviyesini arttırır ve hormonal dengesizlikleri önler.
?Düşük cinsel isteği olan erkekler için faydalıdır. Depresyonu hafifletmek için yardımcı olur böylece libido artışı sağlar.

?‍♂SPROCULAR İÇİN FAYDALARI
?Bu kök bitkisi, enerji seviyelerini ve dayanıklılığı arttırmak gibi özelliklere de sahiptir. Yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar herkes kendi fitness seviyelerini arttırmak için bu ürünü kullanabilir.

Kategoriler: Uncategorized